Yelina's Horse Riding School

Yelina's Horse Riding School is officieel opgericht op 5 augustus 2009 op het terrein van een oude veehouderij in het dorp Threeways. Het woonhuis, gebouwd in 1899, is één van de oudste gebouwen van het dorp. In de veehouderij werden hoofdzakelijk melkkoeien gehouden in de stal vlak bij het huis. De stal welke in 1936 volledig verwoest werd door brand is in 1937 weer volledig herbouwd in originele stijl.

Sinds 2009 hebben de melkkoeien definitief plaats gemaakt voor de paarden. De manege is geleidelijk ontstaan door de dochter van de familie, Yelina. Deze heeft een voorliefde voor paarden en kreeg op jonge leeftijd haar eigen paard. De koeien hebben een nieuwe stal gekregen op het terrein in de bossen waardoor de authentieke stal dicht bij het woonhuis vrijkwam om deze volledig in te richten voor de paarden. Langzamerhand werd het een echte manege.

Om bezoekers van een kopje koffie of thee te voorzien en een droge schuilplaats te kunnen bieden als het regent is in het woonhuis een tearoom gemaakt.

Op de manege kunnen kinderen de paarden verzorgen en berijden. Tevens worden er rijlessen gegeven voor jong en oud.